Naar inhoud

ECG verwelkomt nieuwe stadssecretaris van Antwerpen

Sven Cauwelier
Sven Cauwelier startte op 1 september als nieuwe stadssecretaris van Antwerpen.

Op 25 augustus woonde Roel Verhaert zijn laatste zitting van het schepencollege bij, sinds 1 september is hij met pensioen. Hij werkte sinds 1976 voor de stad Antwerpen en werd in 2003 stadssecretaris. Hij werkte met 2 burgemeesters: Patrick Janssens en Bart De Wever. ECG dankt Roel van harte voor zijn inspirerend leiderschap, voor de waardevolle inzichten die hij graag met ons deelde en voor zijn pleidooien en inzet voor een beter statuut voor de gemeentesecretarissen.

Roel Verhaert is opgevolgd door Sven Cauwelier (48 jaar), die als beste kandidaat werd geselecteerd in de interne selectieprocedure. Hij startte zijn loopbaan bij de stad Antwerpen in 2004, eerst als bedrijfsdirecteur van het toenmalige stads- en buurtonderhoud en in 2013 als strategisch coördinator.

ECG wenst Sven een mooie loopbaan toe en heet hem alvast welkom op de ECG - evenementen.

Datum van het bericht: vrijdag 01 september 2017